Το κατάστημά μας διαθέτει ειδικό θάλαμο ξηρής ωρίμανσης, με τον οποίο επεξεργάτεται ιδανικά το μοσχαρίσιο κρέας, με ελεγχόμενη ρύθμιση υγρασίας και θερμοκρασίας, ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα στο πιάτο σας.
Ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για να σημειωθεί διαφορά σε ένα aged κομμάτι, είναι οι τρεις εβδομάδες (21 ημέρες) ενώ για να υπάρξει αξιοσημείωτη διαφορά χρειάζονται 4 με 5 εβδομάδες (28 έως 35 ημέρες). Από εκεί κι έπειτα μπορεί κάποιος να ωριμάσει ένα κομμάτι έως τις 120 ημέρες.